Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

εχθρανθρωποι 2


Κινητοποίηση εμμονικών (φιλόζωων) παρακολουθήσεις φωτογραφίσεις βιντεοσκοπήσεις για ακόμη μια φορά να ασκήσουν τρομοκρατία σε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από την ψυχοπάθεια τους.

Οι παγιδεύσεις είναι σχεδόν καθημερινές με πολλαπλές παραλλαγές συμμετέχουν πεζοί με σκυλιά (πελάτες) γειτονικού μαγαζιού και μια ψημένη κότα η διάσπαρτα φαγητά αφημένα κάτω σε εμφανές σημείο για να προκληθεί ένας σκύλος αφού μυρίσει ψημένο φαγητό άτομα σε αυτοκίνητα που δρουν υποστηρικτικά η ανάβουν τα φώτα τους για να βοηθήσουν στην βίντεολειψία.

 Αντί λοιπόν να αναλάβει η αστυνομία η ο εισαγγελέας αφήνετε να δρουν εκδικητικά και ενοχοποιημένα άνθρωποι συμφερόντων η λειτουργοί του κράτους με παραπληροφόρηση

 

Ενώ έχουμε νόμο ο όποιος αποσαφηνίζει ακριβός για τα αδέσποτα ότι οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για αυτά οι ίδιοι τους δεν είναι διατιθέμενοι να πιέσουν για την περίθαλψη των ζώων.

Δεν νομίζω τελικά να οφείλεται μόνο στην συμπόνια τους για τα ζώα η τόσο μεγάλη επιμονή να αναλαμβάνουν αυτοί αντί του κράτους.

Απορώ μέχρι σήμερα πως δεν έχει αναλάβει εισαγγελέας τις τρομοκρατικές ομάδες που οργανώνονται παρενοχλώντας τον κόσμο μέσα από αυτές των φιλόζωων.

Απαγορεύεται :

Η συγκεκριμένη ομάδα φέρνει σκυλιά από αλλού και επιχειρεί να τα εδραιώνει στα πάρκα κοντά και γύρο στο οδικό πάρκο εύοσμου.

Απαγορεύεται:

Επανένταξη του ζώου γίνεται μόνο στον τόπο του όχι από το χωριό στην πόλη αυτό λέγεται μετακίνηση.

Απαγορεύεται:

πλέον δεν ταΐζουμε τα ζώα σε κοινόχρηστους χώρους ώστε να αποφεύγονται οι διαπληκτισμοί και μαζέψουμε τα αποφάγια μετά για μην ερεθίζουμε τα αλλά ζώα να μυρίζουν και να πηγαίνουν για το φαί.

Απαγορεύεται:

Το παρκάρισμα ζώων σε  δρόμους περιφερικούς όπως η συμμαχική οδός  και οι κάθετες οδοί προς Παλιόκαστρο, Παλιόκαστρο, νεοχωρούδα, φιλίππιο, φράγμα, και πολλές άλλες να έχουν γεμίσει από ζώα τα οποία έχουν την μοναδική επαφή τους με άνθρωπο με αφορμή ένα τάισμα των 5 λεπτών και όλη την υπόλοιπη μέρα είναι σε άσχημη ψυχολογική και υγειονομική κατάσταση.

Όχι δεν είναι των εργοστασίων είναι μόνα  τους είναι αστείρωτα και στο έλεος των πληγών τους και στα όρια κανιβαλισμού εκεί και ίσος κακοποιούνται κιόλα.

Απαγορεύεται :

Να μην αναλαμβάνει ο δήμος τις στειρώσεις των ζώων του και να αδιαφορεί και ανταφτού να στέλνει τα τσιράκια του η τους ψυχοπαθείς ανάλογα με την περίσταση για μπόουλινγκ η εκφοβισμό από τις φιλοζωικές συμμορίες.

Απαγορεύεται:

Οι δήμοι να αδιαφορούν για την περιθάλπουν να μην υπάρχουν στον δρόμο ζώα ταλαιπωρημένα, βρώμικα, πεινασμένα, κάποιοι είναι θύματα των συνθημάτων τους είναι οι ίδιοι που ταΐζουν τα αδέσποτα και ωφελούνται από αυτό, δεν θα διστάσουν να ρίξουν οι ίδιοι τους φόλες σε ότι τους εμποδίσει στο εμπόριο ζωής, γι΄αυτό ποτέ δεν συλλαμβάνονται.

Απαγορεύεται :

Να διατηρείται στρατός αστέρωτος ζωών ο όποιος αναπαράγεται κάθε έξι μήνες και είναι πάντα αξιόμαχος ο αριθμός των ζωών ώστε να μην χάνουν οι επιτήδειοι τις επιχορηγήσεις να τις βάζουν στις τσέπες τους.

Απαγορεύεται:

να ζείτε εις βάρος των ζώων και να μην ελέγχεται την συμπεριφορά τους και να απαντάτε ότι την δουλειά σας θα την κάνουν τα αυτοκίνητα.

Επιτέλους καταλάβετε ηλίθιοι ότι ανέλαβε ο δήμος και αν του στείλετε γραπτός το αίτημα σας είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει σε 48 ώρες τι θα κάνει αλλιώς αναλαμβάνει εισαγγελέας αυτεπάγγελτα αφού ενημερωθεί. (σας το κάνανε και διαφημιστικό ) στην tv.

Αφήστε τα ζώα ήσυχα ίσως δεν είστε εσείς οι σωτήρες τους και επιπλέων δεν τους προσφέρεται το ποιο σημαντικό : εκπαίδευση.

Όποιος εμπορεύεται τα ζώα είναι ο υπαίτιος τις κατάστασης τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου